Cărți cumpărate în Martie | Books bought in March | Fiona Barton, Santa Montefiore, Amanda Quick, Sandra Brown, Nora Roberts, Susan Elizabeth Phillips, Michel Faber, Jojo Moyes, Danielle Steel

În luna martie am cumpărat ceva mai multe cărți decât de obicei. În general, îmi cumpăr în jur de 4-5 cărți pe lună pentru că încerc să citesc măcar o carte pe săptămână și am destul de multe cărți pe care le-am tot colecționat de-a lungul anilor și nu am apucat să le citesc chiar pe toate. În vacanțe reușesc să citesc mai mult, cam 4-5 cărți pe săptămână, în restul timpului, trebuie să mă mulțumesc măcar cu una pe săptămână.

Deci, luna asta am cumpărat următoarele cărți:

  1. Magia de Santa Montefiore – 2008 (Editura Litera)

Doi soți pleacă din Londra și se mută într-o casă la țară, care are o grădină minunată. Viața celor doi este plină de singurătate și resentimente, dar un personaj ciudat își face apariția și îi ajută să se regăsească…

  1. Când toate fetele au dispărut de Amanda Quick – 2016 (Editura Litera)

Primul volum al seriei Cutler, Sutter & Salinas

Tânăra Charlotte descoperă că sora ei a dispărut, iar una dintre prietenele surorii ei este moartă. Aceasta dă peste un detectiv aflat la locul crimei, care o va ajuta să-și găsească sora și să afle ce s-a întâmplat de fapt și care este legătura dintre cele două evenimente, mai ales că mai sunt implicate trei tinere.

  1. Soarele nu apune niciodată de Nora Roberts -2017 (Editura Litera)

O tânără dispare cu mai bine de 25 de ani în urmă. În prezent, un criminal umblă în libertate și omoară tinere. Trecutul se întrepătrunde cu prezentul, iar nepoata tinerei dispărute este în pericol, doar că aceasta are pe cineva care să vegheze asupra ei. Oare care este legătura dintre răpitorul din trecut și criminalul din prezent?

  1. Găsește-mi perechea de Susan Elizabeth Phillips -2005 (Editura Litera)

Volumul 6 al seriei Chicago Stars

Un agent sportiv care își caută o soție prin intermediul unei agenții matrimoniale și o pețitoare care îl ajută. Două persoane care par să nu aibă nimic în comun decât un contract. Ce se poate întâmpla când nici o candidată nu este destul de bună pentru impresar și pe toate le compară cu pețitoarea?

  1. Fantomele trecutului de Sandra Brown -2017 (Editura Litera)

O jurnalistă care își caută salvatorul, dar și adevărul care stă în spatele unui atac cu bombă din urmă cu 25 de ani în care și-a pierdut mama, iar tatăl i-a rămas invalid. Fiul salvatorului ei care refuză să o ajute să obțină un interviu de la eroul ei și care știe prea multe despre dezastrul de atunci. Atacatorii care vor să-i reducă la tăcere pe jurnalistă și pe erou. Ce se va întâmpla în final? Vor fi pedepsiți atacatorii sau vor reuși să-și ducă planul la bun sfârșit?

  1. Cartea lucrurilor noi și ciudate de Michel Faber – 2014 (Editura Litera – Buzz Books)

Un pastor creștin trimis într-o călătorie în spațiu pentru a propovădui credința. O soție care îl așteaptă acasă, unde încep dezastrele: dezbinări de guverne, cutremure, taifunuri și care își pierde încet încet credința. Un roman de meditație profundă asupra credinței, a iubirii și a responsabilității.

  1. Blue de Danielle Steel – 2016 (Editura Litera – Blue Moon)

O femeie care își pierde soțul, fiul și cariera. O ceremonie de comemorare a accidentului în care și-a pierdut familia, o fac să se gândească la moarte, până când întâlnește un băiat, Blue, care îi schimbă viața pentru totdeauna.

  1. Copilul de Fiona Barton – 2017 (Editura Litera – Buzz Books)

Un schelet al unui copil este găsit într-o casă veche care a fost demolată. O jurnalistă începe să scrie un articol despre acest incident și vrea răspunsuri, care o duc cu decenii în urmă, când o fetiță a fost furată din maternitate…

  1. Silver Bay de Jojo Moyes -2007 (Editura Litera – Blue Moon)

Liza, o mamă singură se refugiază cu fiica ei în Silver Bay. Totul este liniștit până când un oaspete apare la hotelul mătușii sale și îi dă viața peste cap, deoarece crede că nu va mai putea iubi niciodată…

cof

sdr

În următorul articol voi reveni cu cărțile citite în luna martie.

***

[EN] In March I bought more books then usually. Usually, I buy 4-5 books per month, because I try to read one book per week and I have a lot of books that I have bought but I didn’t read yet. In holidays I have read 4-5 books per week, but in the rest of time I have to thank with just one book per week.

So, this month I bought:

  1. The French gardener by Santa Montefiore (2008)

Two husbands leave London and move in a country house, which has a beautiful garden. Their life is full of loneliness and resentments, but a strange person appear and help them to find each other…

  1. When all the girls have gone by Jayne Ann Krentz (2016)

First book from the series Cutler, Sutter & Salinas

The young Charlotte discover that her sister had disappear and one of her sister’s friend is dead. She finds a detective at the scene crime which will help her to find her sister and find out what happened and what is the link between these two events, especially there are another three girls involved.

  1. Come sundown by Nora Roberts (2017)

O young woman disappear 25 years ago. Now, a murderer walks freely and kill young women. The past collides with present, and the niece of woman which had disappear is in danger, just she had someone which takes care of her. Which is the link between the kidnapper from the past and the killer from now?

  1. Match me if you can by Susan Elizabeth Phillips (2005)

The 6th book from the series Chicago stars

A sports agent which is looking for a wife through a matrimonial agency and a matchmaker which help him. Two persons which has nothing in common just a contract. What can happen when none of candidates isn’t good enough for the impresario and he compare every women with the matchmaker?

  1. Seeing red by Sandra Brown (2017)

A journalist which looking for her saver, but also the truth about an attack which left her without her mother and with an invalid father. The son of her saver which refuse to help her to obtain an interview with her hero and who know too much about that disaster. The attackers which want to reduce to silence journalist and the hero. What will happen finally? Will the attackers be punished, or will they managed to finish their plan?

  1. Blue by Danielle Steel (2016)

A woman which lost her husband, son and her career. A comemorary ceremony for the accident in which lost her family, made her to think about her own death, till she meets a boy, Blue, which changes her life forever.

  1. Silver Bay by Jojo Moyes (2007)

Liza, a single mom, refuge with her girl in Silver Bay. Everything is fine till a guest arrives at her aunt hotel and gives her life upside down, because she thinks that will never can love again…

  1. The book of strange new things by Michel Faber (2014)

A pastor sends in a journey in space to preach. A wife which wait for him, where starts the disasters: the fall of governments, earthquakes, typhoons, and which lose her faith. A novel about deep meditation, love and responsibilities.

  1. The child by Fiona Barton (2017)

A skeleton of a child is found in a demolished building. A journalist starts to write an article about that and want answers, which send her decades ago, when a baby girl was kidnaped from a maternity…

In the next article I will return with the books I read in March.

3 thoughts on “Cărți cumpărate în Martie | Books bought in March | Fiona Barton, Santa Montefiore, Amanda Quick, Sandra Brown, Nora Roberts, Susan Elizabeth Phillips, Michel Faber, Jojo Moyes, Danielle Steel

Add yours

  1. Un pic cam prea mult romantism sau dragoste printre autori, însă poate ar fi cazul să încerc o diversificare față se horror/fantasy/thriller.
    Chiar dacă sunt cărți care se încadrează în genurile menționate le prefer pe cele sângeroase.

    Liked by 1 person

Leave a comment

Website Built with WordPress.com.

Up ↑